• Padló csiszolószerszámok, segédanyagok, dilatációs profilok.
  • Hívjon itt : +36704370106

OBTEGO P-2 lítium szilikátos betonkeményítő és tömörítő

OBTEGO P-2 lítium szilikátos betonkeményítő és tömörítő

Az OBTEGO P-2 használható cementkötésű anyagok szilkátosítására és tömörítésére a betoncsiszolás közbülső vagy helikopterezett betonok utolsó lépéseként.

A P-2-vel kezelt padló kopásállósága jelentősen nő, a padló porlódása megszűnik, vízhatlan, és összességében minden igénybevétellel szemben sokkal ellenállóbb lesz a felület.

Az OBTEGO P-2 betömöríti és felkeményíti a helikopterezett betont a kivitelezés végén, valamint a csiszolt betont is a csiszolási lépések között felhasználva. A P-2 mélyen beivódik a felületbe, miközben a kosz és mindenféle folyadék beivódását jelentősen lecsökkenti, ezzel együtt a szabad páradiffúziót nem akadályozza.

Minden mésztartalmú anyagon kiválóan működik: csiszolt-polírozott betonon, helikopterezett betonon, cementes önterülőkön, öntött terrazzon, de terrazzo lapokon is.

Nagyon hasznos ipari padlók, logisztikai központok, raktárak, szupermarketek, piacok, parkolóházak, magánlakások kültéri és beltéri felületein egyaránt.

 

Kiszerelés

20 literes műanyag kanna, 200 literes hordó, 1.000 literes köbös tartály (IBC)

Kérdésemaradt?

Kérjük keressen minket bizalommal! Kollégánk tanácsadással segít Önnek a munkájához megfelelő segédanyag kiválasztásában!

  • Kiszerelés 20 literes műanyag kanna, 200 literes hordó, 1.000 literes köbös tartály (IBC)
  • Kiszállítás Várhatóan 1 hét
  • Alkalmazási terület szilkátosítás és tömörítés
  • Milyen felületekre? Minden mésztartalmú anyagon kiválóan működik