• Padló csiszolószerszámok, segédanyagok, dilatációs profilok.
  • Hívjon itt : +36704370106

OBTEGO impregnáló szerek, beton impregnálás

beton impregnálás

OBTEGO impregnáló szerek, beton impregnálás

OBTEGO impregnáló szerek, felületvédelem

beton impregnálás mesterfokon

Gyenge pont, ami a szerkezetileg mégoly erős betonpadlók, ill. más cementes padlók esetében is fennáll, az a felületvédelem, amelyre a beton impregnálás megfelelő megoldás lehet.

A beton felületek impregnálásával meggátoljuk a víz, olajok egyéb szennyeződések padlóba jutását, padlónk könnyen tisztítható, porlódás mentes marad.

A különböző igénybevételnek kitett felületekre más-más impregnáló szer ajánlott, hiszen egy családi házban más problémák adódnak mint egy raktárban vagy szerelő műhelyben.

Márpedig egy cementes padló alapbeállításban porózus, nedvszívó. Ha kezeletlen a padló felülete, akkor pillanatok alatt menthetetlenül magába szívja a véletlenül kiömlött vörösbort vagy céklalét, ami bizony csúnya foltot hagy maga után – örökre.

Az OBTEGO felületvédelemmel viszont nyugodtan aludhat mind a kivitelező, mind a padlótulajdonos. Utóbbi azért, mert biztos lehet benne, hogy beton impregnálás következményeként 24 órás védelem alatt áll a padlója; előbbi pedig azért, mert tudja, hogy nem egy időzített bombát, hanem egy jól működő rendszert adott át, amivel nem lesznek garanciális problémái.

Természetesen az Obtego termékei nem csak beton padlókon alkalmazhatóak, hanem minden cement alapú padlón legyen az terrazzo, önterülő padló vagy dekor padló.

Melyiketválasszam?

Kérjük keressen minket bizalommal! Kollégánk tanácsadással segít Önnek a munkájához megfelelő segédanyag kiválasztásában!