• Padló csiszolószerszámok, segédanyagok, dilatációs profilok.
  • Hívjon itt : +36704370106

VEDA – fuga- és dekoratív padlóprofilok

fuga profilok - dekoratív padlóprofilok

VEDA – fuga- és dekoratív padlóprofilok

VEDA - fuga- és dekoratív padlóprofilok

A fuga- és dekoratív padlóprofilok fémből vagy PVC-ből készülnek. Feladatuk, hogy a különböző burkolatokat úgy elválasszák, hogy a kettő külön mozgásából származó változásokat elnyeljék és ezáltal elkerüljük a padlólap repedését. A profilt célszerű az elválasztás vagy a korábbi repedés fölé telepíteni. A technológiai előírásoknak és a megrendelői igényeknek megfelelően többféle kialakítású profil közül választhat.

A JF 1600 sorozatú dekoratív padlóprofilok ragasztóval rögzített csempék elválasztására használhatóak minden típusú ipari vagy kereskedelmi padlóhoz, raktárban, parkolókban vagy bevásárlóközpontban. A JF 1600 sorozat rugalmas gumibetétje fekete vagy szürke etilén-propilénből (EPDM) készül (egyéb színek kérésre), hő hegesztve (vulkanizálás) a két fém oldallapra. A vulkanizálás rendkívül erős és stabil kötést biztosít a fém, valamint a rugalmas EPDM betét között.

Elérhető profilméretek

További információk

Kérdésemaradt?

Kérjük keressen minket bizalommal! Kollégánk tanácsadással segít Önnek a kivitelezéshez legmegfelelőbb profil kiválasztásában!