• Padló csiszolószerszámok, segédanyagok, dilatációs profilok.
  • Hívjon itt : +36704370106

Rólunk

Padló megoldások A-tól Z-ig a FutureFloor-ral

A Future Floor Kft. termékei, technológiái megoldást nyújtanak minden beton ipari padló készítéssel, felújítással, valamint javítással kapcsolatos problémára. Már a tervezés fázisától számíthat ránk, de az elkészült padlóinkat sem hagyjuk magára, hiszen hiába a legjobb technológia, ha a karbantartásra, tisztitásra, javításra nincs megfelelő megoldás. Termékeink a teljesség igénye nélkül az alábbiak szerint:

  • Schwamborn építőipari gépek

A német Schwamborn egy közel 100 éves múltra visszatekintő cég, amely számára mindig is fontos volt az innováció, a mindenkori vevői igények maximális kielégítésé, amellett, hogy gépei szerszámai versenyképesek maradjanak. A gépek 100%-ban Németországban készülnek, ezzel is hozzájárulva a folyamatos, akadálymentes kiszolgáláshoz.

  • Schwamborn padlócsiszológépek- egytárcsás gépek

A Schwamborn csiszológépek magas minőségben készülnek, kielégítve a vevői igényeket. Gépeik egyaránt alkalmasak a felület előkészítési munkákra és a padló építésre is. A paletta a kisméretű egytárcsás gépektől, a közepes, bolygóműves háromtárcsás gépeken át egészen a nagy területre optimalizált távirányítós gépekig minden igényt lefed.

  • Schwamborn marógépek

A különböző felület előkészítési, javítási munkák során elengedhetetlen szolgálatot tesznek a marógépek. A Schwamborn marógépei  egészen kis mérettől elérhetőek, legyen az 200mm-es munkaszélességű maró, vagy akár 320-400mm munkaszélességű távirányítós marógép, amely számára a nagyobb területek sem jelentenek akadályt, nem beszélve kezelő tehermentesitéséről. A Schwamborn marógépei 200-320mm között elérhetőek belsőégésű motorral szerelve is.

  • Schwamborn burkolatbontó gépek

A különböző padlóburkolatok eltávolítása sok esetben nehézkes-hosszadalmas munka. Sajnos napjainkban is sok helyen ezeket hagyományos, kézi véséssel-tépéssel végzik. Erre a problémára is megoldást kínál a Schwamborn, mégpedig a burkolatbontó gépcsaládja. Legyen hideg-meleg burkolat, kis területű vagy nagy, nálunk problémára van megoldás. A kisméretű kézi mozgatású gépektől, a közepes önjáró hidraulikus gépeken át, az igazan keménymunkákra tervezett ráülős burkolatbontókig.

  • Gyémánt csiszoló és polírozó szerszámok

Nincs az a padló csiszolási, polírozási feladat amire ne tudnánk szerszámot ajánlani. Különböző géptípusokra:  nagy betoncsiszoló gépekre, kis kézigépekre egyaránt vannak szerszámaink a durva bontási folyamatoktól a finom polírozásig, takarításig.

  • Obtego segédanyagok

Padlóink készitése során elengedhetetlen szerepet töltenek be a segédanyagok. Feladatuk szerint lehetnek javító, tömörítő-keményitő, impregnáló valamint tisztitó-karbantartó anyagok. Ennek a széles termékskálának köszönhetően az Obtego termékek teljes rendszerként is használhatóak.

  • Takarító gépek, súrológépek, gyémánt takarító padek

Az olasz OMM takarítógép gyártó termékei közül kedvenceink a legkisebb akkumulátoros súrológép és a legnagyobb ráülős takarítógép, mely erős motorjával és alkatrészeivel még a vizes csiszolás során keletkezett iszappal is megbírkózik.

  • Dilatációs profilok

A Future Floor Kft. a dilatációs problémákra is megoldást kínál. Több beszállítónknak köszönhetően az ideális megoldás megtalálása mindig gyors, valamint versenyképes. Termékeink között szerepelnek a szerkezeti dilatációk, a különböző alumínium és rozsdamentes dilatációs profilok, fali, mennyezeti profilok, valamint az ezekhez tartozó víz- és tűzgátló rendszerek.