Rólunk

OBTEGO

Innovatívfelületvédelem

Az „OBTEGO – innovatív felületvédelem” neve egyet jelent a német minőséggel.  Összes terméküket Németországban fejlesztik és gyártják. Kizárólagos képviseletüket Magyarországon a Future Floor Kft látja el.

Az OBTEGO AG termékeiben a folyamatos fejlesztésnek és a számos, éles, helyszíni tesztelésnek köszönhetően napjaink legmodernebb technológiai eredményei öltenek testet a gyakorlati igényeknek megfelelően kidolgozva.

obtego_obi

OBTEGO

Nem minden betont lehet megmenteni,de amit igen, azt az OBTEGO-val érdemes!

Tudjuk, hogy a betonaljzatok leggyengébb, egyben legnagyobb igénybevételnek kitett része a járófelülete, az, amit látunk, amin járunk, közlekedünk, stb. Az OBTEGO termékek pont ebben a régióban hozzák a legjobb teljesítményüket és lehelnek új életet a betonba.

A betonpadlók egyik nagy hibája, hogy a legfelső rétegük erősen kopik, porlódik. Először csak a megnövekedett porterhelés tűnik fel, ami a polcokon tárolt árut szinte egyik napról a másikra képes vastagon beborítani. Később egyre több felületi sérülés, karcolás, majd kisebb-nagyobb lyukak, kitörések jelentkeznek az addig sima felületen. Ezek elhanyagolása balesetveszélyes munkakörülményeket és költséges padlófelújításokat eredményezhetnek.

VEDA

Általános és földrengésálló dilatációs profilok

A dilatációs profilok és passzív tűzvédelmi megoldások szakembereiként közel 30 éven keresztül fejlesztettünk egy know-how-t, amelyet az építőipar minden szakembere elismer.

Tervezünk, fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk:

  • teljes körű általános és földrengésálló profilokat az építőipar számára különböző területekhez pl: speciális igényekhez, nagy teherbírású forgalomhoz, parkolóházakhoz, vízszintes és függőleges hézaghoz;
  • minősített tűzgátló rendszereket: szalagok, lemezek és töltőanyagok.”

A VEDA közel három évtizedes fennállása óta számos nagyszabású projektben vett részt a világ számos országában.

Megoldásaik jelentős szerepet játszanak a szerkezetek és az infrastruktúrák tervezésében, tartósságuk biztosítása érdekében, lehetővé téve számukra a különböző hatások kezelését: hőmérsékleti ingadozások, rezgések, tűz, földrengés stb.

A tervezéstől kezdve építészekkel, tanácsadókkal és mérnökkel együtt dolgoznak azon, hogy technikai megoldásokat kínáljanak a legösszetettebb és legnagyobb kihívást jelentő feladatokra is.

JDH-6-14-situation