• Padló csiszolószerszámok, segédanyagok, dilatációs profilok.
  • Hívjon itt : +36704370106

OBTEGO felületelőkészítő segédanyagok

beton javítás

OBTEGO felületelőkészítő segédanyagok

OBTEGO felületelőkészítő anyagok - beton javítás

Az OBTEGO AG termékeiben a folyamatos fejlesztésnek és a számos, éles, helyszíni tesztelésnek köszönhetően napjaink legmodernebb technológiai eredményei öltenek testet a beton javítás során is.

Az OBTEGO SP sorozat termékei megoldást nyújtanak régi, megrongálódott beton padlók sérüléseinek javítására, valamint kiegészítik a betoncsiszolás folyamatát, amikor a kivitelezőnek glettelni  vagy groutingolni kell.

Az OBTEGO termékei tisztítják, védik, fenntartják és feljavítják, gyakorlatilag új életre keltik a betonpadlókat. Nem minden betont lehet megmenteni, de amit igen, azt az OBTEGO-val érdemes!

Tudjuk, hogy a betonaljzatok leggyengébb, egyben legnagyobb igénybevételnek kitett része a járófelülete, az, amit látunk, amin járunk, közlekedünk, stb. Az OBTEGO felületelőkészítő segédanyagok pont ebben a régióban hozzák a legjobb teljesítményüket és lehelnek új életet a betonba.

Melyiketválasszam?

Kérjük keressen minket bizalommal! Kollégánk tanácsadással segít Önnek a munkájához megfelelő segédanyag kiválasztásában!