• Padló csiszolószerszámok, segédanyagok, dilatációs profilok.
  • Hívjon itt : +36704370106

Porszívók

A SCHWAMBORN IPARI PORSZÍVÓK EDDIG ELÉRHETETLEN SZÍVÓERŐT KÍNÁLNAK

 A nagyon egyszerűen használható tömlőcsatlakozók, az antisztatikus tömlők és a robusztus a tömlőhosszabbító adapterek jelentős porcsökkentést biztosítanak az építkezésen.

ALAPFELSZERELTSÉGKÉNT HEPA SZŰRŐVEL

A Schwamborn nemcsak a teljes porszívócsaládot módosította, hogy jelentősen javítsa a szívóteljesítményt. Ez egyrészt az új „STS” vonal köbméter per órás teljesítményének jelentős növekedésében tükröződik. Másrészt a „3 fokozatú szűrés” is javult. A nagy teljesítményű, „HEPA szabványú” (H13, H14) részecskeszűrők beszerelése mostantól minden Schwamborn modellen alapfelszereltség.

A 3 fokozatú HEPA szűrőrendszer 99,995%-kal csökkenti a port.

Az első két szakaszban a nagyobb részecskéket szűrik ki, és a por akár 99,9%-át eltávolítják egy poliészter előszűrőn keresztül. A 3. szakaszban a HEPA szűrők eltávolítják a maradék kisebb szemcséket, igy akár 99,995%-os hatékonyság is elérhető.

AZ ÚJ GÉPADAPTER RENDSZER

Az építkezéseken használt összes hagyományos porelszívó rendszer gyenge pontja egyrészt a gép és az ipari porszívó közötti kapcsolat, másrészt a szükséges tömlőhosszabbítások. Az új Schwamborn rendszer (lásd az ábrát) egy felhasználóbarát és jól átgondolt tömlőcsatlakozó rendszerből, antisztatikus tömlőkből és egy szivárgásmentes gyorscsatlakozó rendszerből áll a szivárgás mentes tömlőhosszabbításokhoz.

A felhasználóbarát kezelés az építkezésen növeli a munkavállalók védelmét.

Ez a tökéletes porcsökkentés különösen előnyös azon vállalatok számára, amelyek szennyezett vagy környezetre káros anyagokat csiszolnak vagy marnak. Egyrészt a legújabb Schwamborn csiszolási vagy marási technológiával elérhető hulladékcsökkentés, másrészt a jelentősen javított egészségvédelem révén. Az új rendszer többek között azt is jelenti, hogy a legnehezebb felületelőkészítési munkák ellenére sem kell megszakítani a folyamatban lévő műveleteket a felújítási munkák során.

Magasan képzett technológiai tanácsadóink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Kérjük, forduljon hozzánk bármikor további segítségért vagy tanácsadásért.

IPARI PORSZÍVÓINK ÉS ELŐLEVÁLASZTÓINK VÁLASZTÉKA