• Padló csiszolószerszámok, segédanyagok, dilatációs profilok.
  • Hívjon itt : +36704370106

Marógépek

BEF MARÓGÉPEK BETON- ÉS ESZTRICH PADLÓKHOZ

Nagy teljesítményű marógépek széles választékát kínáljuk padlófelületek kiegyenlítésére és optimális előkészítésére.

MARÓGÉPEK

Maráskor a padló felszínét forgó marószerszámokkal távolítják el. Különbséget teszünk a marócsillagos marógépek (pl. csillagmaró, lamellásmaró) és a vágótárcsás marógépek között, amelyek az egyenetlen padlók mély eltávolítására vagy padlórehabilitációra szolgálnak. Az erőteljes marócsillagos gépeinket finomabb marási mintázat jellemzi, míg a vágótárcsás gépeket az egyenetlenségek durvább és mélyebb eltávolítására (kb. 1,5 cm-től felfelé) érdemes használni.

Marócsillagokkal történő maráskor a marócsillagok lazán vannak felszerelve egy dobtengelyre, és egyenletesen hatnak a felületen. Fontos tudni, hogy a marócsillagok keményfémhegye hat az aljzatra. Ez a keményfém szerszám egyenletes eltávolítást eredményez, sokkal finomabb marási mintázattal, mint a vágótárcsák használatakor.Amennyiben beton- vagy esztrichpadlóról kell eltávolítani az egyenetlenségeket vagy jelöléseket, esetleg csúszásmentes istállópadlót kell kialakítani maróink ideálisak ezekre a feladatokra.

BEF 400RC – Beton és esztich marása

Minden marógépünk felszerelhető keményfémhegyű vagy keményfémlapkás (lamellás) marócsillagokkal. A vágószerszámok kiválasztása a felszíntől és az elvégzendő munka céljától függ. Az 5 hegyű keményfém-marócsillagokkal felszerelt maródobok például a munkamélységtől függően egyenletesen érdesítik a talajt, míg a kisebb munkamélységű 8 hegyű keményfém-marócsillagokkal felszerelt maródobokat finommaró doboknak is nevezhetjük. A keményfémlapkás (lamellás) marócsillagokat leginkább puhább felületekre vagy bevonatok (pl.: epoxyk) eltávolítására használják.

BEF 400RC – Beton és esztich marása

Az elöl szerelt maródob egyenletes marási eredményt garantál

A kivételes marási eredményeket az állandó 4 x 4-es összkerékhajtás támogatja, amely lehetővé teszi a felületek egyenletes és iránypontos marását. Az előre szerelt dob előnye, hogy képes kiegyenlíteni az egyenetlen felületet, így egyenletes marásifelületet biztosít anélkül, hogy a hibákat másolná. A marógépek alacsony súlypontja a sima futást és az egyenletes marási mintát segíti.

Magasan képzett technológiai tanácsadóink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Kérjük, forduljon hozzánk bármikor további segítségért vagy tanácsadásért.

BEF MARÓGÉPEK