• Padló csiszolószerszámok, segédanyagok, dilatációs profilok.
  • Hívjon itt : +36704370106

Bontógépek

FBS BURKOLATBONTÓ GÉPEK – ÚJ MEGOLDÁSOK BURKOLAT ELTÁVOLÍTÁSHOZ

 

A cégünk termékportfólióját az új FBS bontógép termékcsaláddal egészítettük ki. Így egyre közelebb kerülünk állításunkhoz, miszerint a lehető legjobb „Made in Germany” megoldást tudjuk kínálni minden típusú padlómunkához.

A Schwamborn bontógépek padlóburkolatok és ragasztóanyagaik eltávolítására szolgálnak vésőfejek, bontópengék vagy kaparókések segítségével. A vésőfejeket kerámia csempékhez és epoxi bevonatokhoz használják. Különféle bontópengék és kaparókések állnak rendelkezésre linóleum, sportfelületek, szőnyegek és ragasztók eltávolításához. Ezek különböző geometriában, méretben és élességi fokban állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek az adott alkalmazásnak.

SCHWAMBORN RENDSZERREL A HATÉKONY BURKOLATELTÁVOLÍTÁSÉRT!

Természetesen a „Schwamborn rendszer” a burkolatbontó gépeknél is megtalálható. A gépek sokfélesége a feldolgozandó terület méretéhez igazodik. A tartozékok és szerszámok sokfélesége a szerszám és a gép közötti konfigurációk széles tárházát kínálja. Ez biztosítja a lehető legjobb hatékonyságot a robusztusság, a teljesítmény, a sebesség és az alaposság tekintetében.

Magasan képzett technológiai tanácsadóink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Kérjük, forduljon hozzánk bármikor további segítségért vagy tanácsadásért.

FBS BURKOLATBONTÓK